InvalidArgumentException: invalid argument: Unsupported locator strategy: 0

Вот такая ошибка появляется после логина в систему на дальнейшие любые действия с локаторами. Локаторы корректные, действия с ними после их загрузки в DOMе. На всех других версиях отрабатывает корректно (конкретно версия 7.15.3.1649, на других версиях 7.15.3.... - все работает нормально).

Использую Java, Maven, Selenide, TestNG, Chrome.

Подбор больших-меньших версий Selenuim-chrome-driver ничего не дал.

Нашел решение: запуск на версии Chrome и chromedriver меньше 76 (начиная с 75).

Может кто-то сталкивался с данной проблемой и может объяснить в чем проблема?

Like 0

Like

1 comments

Добрый день!

Со стороны системы могу сказать, что нам не приходилось сталкиваться с такой ситуацией. Мы используем Selenuim для проведения тестов, однако, подобную ошибку видим впервые.

Если никто из других пользователей не сможет вам помочь, рекомендую создать обращение в поддержку с точным описанием ваших действий при появлении ошибки, что и как вы настраивали и так далее.

Show all comments

Good day.

After authorization I get 401 error with loading https://[url]/0/conf/content/_FileContentBootstraps.js

There is file in the same folder _FileContentDescriptors.js which is loading also with problem.

Do you have any ideas what problem it is?

File attachments
Like 0

Like

2 comments

Just a guess, maybe the AppPool identity user does not have permissions for the folder?

Ryan

Hello,

Try to remove the static content and generate it again.

To do this, delete the \Terrasoft.WebApp\conf\content folder and start compilation.

Show all comments

Is there any actual documentation for this application? The Market Place listing says that support is via the Creatio Community; the top hit in search is tagged as "Documentation" but is really just a link right back to the Market Place listing. 

 

I'm specifically looking for information about creating advanced list templates and the conditional formatting on list results.

Like 1

Like

2 comments
Best reply

Hi Jeffrey,

Thank you for reaching out! You can find setup steps for the app at the 'Installation' tab of the app page on Creatio Marketplace. As this app is quite simple, there is no additional documentation available.

The app does not include features for the creation of advanced list templates and conditional formatting on list results.

Hi Jeffrey,

Thank you for reaching out! You can find setup steps for the app at the 'Installation' tab of the app page on Creatio Marketplace. As this app is quite simple, there is no additional documentation available.

The app does not include features for the creation of advanced list templates and conditional formatting on list results.

Irina Lazorenko,

Hi Irina,
Both I and someone else in my organization saw references to functions for saving the folder headers as a template (to apply to other folders) and conditional formatting. Do you know if this was deprecated functionality, or does it sound familiar from another app, possibly?

Thank you!

Show all comments

When we try to send an email directly from the contact's 360 view, the default email signature gets removed when a template is selected. Is this an out of the box feature? How to make the signature remain at the bottom even when a template is selected as the body of the email?

Like 0

Like

1 comments

Hello Suman,

 

We investigated this behaviour and currently, the system behaves correctly since you can add a macro in the signature so it could fit the template or depend on some value.

I informed our R&D department about this case so they could consider enhancing the following functionality in the upcoming releases.

Best regards,
Bogdan

Show all comments

Hi Community,

Will it be possible to auto link the Contact/Account to Lead uploaded through Data import option. The unique ID of Contact /Account ID shall be used in bulk upload file for linking the contact/account.

 

Like 0

Like

2 comments

Hello Suman,

 

Unfortunately, are no such basic tools for imported records/
 

The only way to achieve your business task is to create a new business process with a start signal with an event that should trigger the signal (Record added / Record modified).

Please note you should enable this business process before the import and disable it after.
 

Best regards,

Bogdan

Hello Boddan,

 

Thank you for your response. 

Show all comments

Hi Team,

 

We are trying to add a new field and as well as make few fields mandatory in one of the edit page [Specify information that is required for proceeding to handoff] in the Lead section when we move from the handoff to sales to awaiting sales stage. [Specify information that is required for proceeding to handoff.png]

 

The edit page is added in the OOTB process [Handoff to sales 7.8.0 (Lead Finance)] and when we try to open the page designer “Translation result page” it open the source code page instead of the edit page [designer]. 

 

IS there way were we can open the “Translation result page” edit page, so that we can make the opportunity owner mandatory and add additional field or can you tell us how we can add a source code for making the field mandatory and add another field in the source code.

 

Like 0

Like

0 comments
Show all comments

Dear Team,

 

We have changed/added new stages based on the customer requirement and they don’t want any activities to be created/performed in stage movement. Hence only stages are added but OOTB activates are showing up. Even though no activities are available in the opportunity case stage.

 

Question : How To disable/remove the OOTB activities from the section .

 

Thanks in advance! 

Like 0

Like

1 comments

Hello,

 

These activities are most likely created by different business processes. I would suggest checking if there are any processes in the process log that are starting immediately after you change the stage. There might be processes that are being triggered by the DCM or the ones that have the starting signal set to a change in the stage of the opportunity. The processes can contain "Perform task" elements which you can remove or disable these processes altogether.

 

Hope it helps!

 

Best regards,

Max.

Show all comments

Hi Team,

 

We are trying to add new detail in a lead and post the lead is converted to opportunity, have written process to copy the values added in the lead detail to the created opportunity detail. The process is completed and there is no error and the value gets inserted into the DB but in the UI [filed] the value is empty/doesn't show up

 

Steps :

Created a new detail in the lead and have values of data type : date, float, integer.

 

Similar detail is created in opportunity also

 

In the lead, have filled the values for all the three data types and after converting the lead to opportunity.

Have written a process to map the detail value from lead to opportunity detail

Verified the DB, post the data insertion part. All the datatype value is correctly inserted.

 

But in the opportunity section, when we open the detail.  Values for data type float, integer is available but the value for date is missing?

 

Create instance being used is 7.15.1

Question : What could be the reason that a date value is present in the DB but doesn’t show up in the UI/front end.

Note : In both details, the data type is “Date” only

File attachments
Like 0

Like

1 comments

Hi Amritha, 

Such scenario works properly on newer OOB version of the application. 
Please check if there are any errors in the developers console when opening the page. 
I'd recommend you to update the application to the newest version. 
If the issue persists or the update is not an option for you please contact us at  support@creatio.com and provide us with access/ copy of the DB. 

Best regards,
Yurii

Show all comments

Hi Team,

 

I have been facing an error while updating the package from SVN.
It throws an error stating Schema with Unique identifier is not found.

 

Kindly guide me to resolve this issue.

Best regards,

Bhoobalan P.

Like 0

Like

1 comments

Hi Bhoobalan,

 

Please check the application logs at the moment of the issue reproduce for additional details on the error message. Additionally try generating the source code for all schemas and compiling the app in configurations before updating the package from SVN. Also this error message can state that there is a process or some logic in the package that uses the column that was deleted from some object. Try searching anything in the system using the query:

 

set nocount on
declare @name varchar(128), @substr nvarchar(4000), @column varchar(128)
declare @sql nvarchar(max),
  @newval nvarchar(max)
 
set @substr = N'BC2E7A0A-2B9E-4A10-BE73-B2FF59752ABF' --INPUT THE ID HERE
set @sql =  N''
set @newval = @substr
 
create table #rslt 
(table_name varchar(128), field_name varchar(128), value nvarchar(max))
 
declare s cursor fast_forward for select table_name from information_schema.tables where table_type = 'BASE TABLE' order by table_name
open s
fetch next from s into @name
while @@fetch_status = 0
begin
 declare c cursor fast_forward for 
 select quotename(column_name) as column_name from information_schema.columns 
   where data_type in ('text', 'ntext', 'varchar', 'char', 'nvarchar', 'char', 'sysname','uniqueidentifier') and table_name  = @name
 set @name = quotename(@name)
 open c
 fetch next from c into @column
 while @@fetch_status = 0
 begin
--   print 'Processing table - ' + @name + ', column - ' + @column
   exec('insert into #rslt select ''' + @name + ''' as Table_name, ''' + @column + ''', ' + @column + 
 ' from' + @name + ' where ' + @column + ' like ''' + @substr + '''')
   fetch next from c into @column
 end
 close c
 deallocate c
 fetch next from s into @name
end
 
select table_name as [Table Name], field_name as [Field Name], count(*) as [Found Matches] from #rslt
group by table_name, field_name
order by table_name, field_name
 
select * from #rslt order by table_name, field_name
 
drop table #rslt
close S
deallocate S

 

And check what does this query return.

 

Best regards,

Oscar

Show all comments
Question

Hi, 

 

I added a Check Menu Item on the Actions menu to one of my sections and it works fine, but I have not been able to set the Checked default value base of an attribute set on the init function.
 

This is what I have:

actionMenuItems.addItem(this.getButtonMenuItem({
                    "Type": "Terrasoft.controls.CheckMenuItem",
                    "Caption": { bindTo: "Resources.Strings.OpenImagesAutomaticallyFromInitialEntryCaption" },
                    "Click": { bindTo: "setOpenImagesAutomaticallyFromInitialEntry" },
                    "Checked": { bindTo: "OpenImagesAutomaticallyFromInitialEntrySetting" }
                }));

but when I go to the menu item, the menu is always unchecked regardless of the value of the boolean attribute OpenImagesAutomaticallyFromInitialEntrySetting. 

 

Any help on how to accomplish that would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Jose

 

Like 0

Like

2 comments

Hello Jose, 

 

Please check my last answer on this post: 

 

https://community.creatio.com/questions/how-make-radio-button-mandatory…

 

Here I explained how to use attribute "Checked" correctly. Although there is a post regarding radio button, however the required logic for "Checked" attribute will be the same. 

 

Best Regards, 

 

Bogdan L.

Bogdan Lesyk,

Thanks Bogdan. I will try that.

Show all comments